skip recovery cd on hp instal xp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-08-2005, 08:43 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 106
Default skip recovery cd on hp instal xp

Ok not sure how to xplain this.

i have an old HP Pavilion 7885.
This has a recovery cd with winme. it does not have a hidden partition.

I have added an 250 gb WD. instaled xp upgrade and and that service pack 2.

im also building a new pc.

so im thinking when the new pc is up. ill move all files from the wd to the new pc.

Then remove the original 40 G 5200 hp hdd. And instal the 250wd 7200 . with the xp cd i have for the new pc. and use the key from the xp upgrade cd.

So wil the upgrade key work when i use the other cd. (upgrade xp wont instal without winme on)
or are the key's bound to the cd.

wil i notice any dif. using a 7200 hdd instead of the old 5200 (or was it 5400?)

And wil this old HP work with a clean xp. or do i have to use that crapy recovery with winme? And what happens if i use this recovery on the WD disk?

This pc is gona be used only for hosting my hub.
__________________

__________________
TJ...
Tjukken is offline  
Old 07-08-2005, 11:32 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

It should work atleast 3 times...
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 07-08-2005, 02:36 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 106
Default

are u refering to the xp key.

i heard that before. but can i use the xp key from the upgrade cd. when im instaling from a full version cd.
(the key for the fullversion cd i gona use on the new pc)


i was thinking right now. Do i realy need a 7200 hdd when i just gona run a hub? I just got this thougt that i wont need it. Kinda not worth using 250GB for win xp and hub soft. nothing more.

The is it posibel to take the 250 gb hdd out. and in to the new pc. and stil keep the video and img files?
__________________
TJ...
Tjukken is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.