Sinocwall craziness - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2007, 12:50 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default Sinocwall craziness

So here's what I have.
Comcast cable modem, Sonicwall T170, HP 8 port switch and a server running 2003. Six workstations.
I had everything running fine on Saturday, all workstations could reach the internet, download mail and access the shared folders on the server logging in on the domain.
Monday morning - nothing. No pc's could go online but they could still access the domain and the folders. I've messed around so much now with the settings, dhcp, dns, configuration etc that I've basically lost myself.
Can anyone give me a quick rundown with how I should have this correctly configured cable wise and should I use the server for dhcp, the sonicwall or go with static ip's on the machines?

I even tried configuring like another company I did this for that works perfectly and for some reason it's not doing what I need it to do, am I forgetting something like NAT or WINS????

Thanks in advance.
HaggisMonster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.