Server 2003 Pop Mail probs... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2005, 12:16 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default Server 2003 Pop Mail probs...

yo y'all....i'm having some problems with setting up pop mail on my server 2k3 box. everything as of right now, on the server (appears) good. the mailboxes are set up and when you send mail to one of those boxes it shows in the pop3 mgmt console. but, I can not connect any clients to download email....it just keeps asking for password like an incorrect pw was entered. i know this isn't correct, becuase i tested an account with username of a and pw of a, i know i couldn't make that mistake...anyone had this problem or ideas??

btw, it's not setup as a dc..and i'm using just an encrypted file for pw's...not ad. (should i set up like that?)


thanks,
shan
__________________

__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Old 09-22-2005, 12:22 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

gets sending of password did not succeed. Mail server SERVER responded: Login Failure
__________________

__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Old 09-22-2005, 01:02 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Are you testing this pop setup internally on the LAN or externally outside of the LAN? Seems like it is unable to authenticate for some reason.
Win2kpatcher is offline  
Old 09-22-2005, 01:31 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

yea, that's the odd thing. i have a dsl connection & cable modem. (dsl is direct connection to our network at work) i tested on that and on my local network, (cable modem) and router, and same results
__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.