Serial/COM Ports - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-13-2006, 03:04 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Serial/COM Ports

I installed a pci serial I/O card with 2 serial ports. All the drivers are installed fine. I have a program the uses those 2 ports. When I reboot the computer and then try to use the program, I receive an error. So I go to COM 1 and switch it to COM 2 and then the program works fine. I have to do this everytime the computer is rebooted. Anyone seen this issue before?

The error message is:

Error: Invalid port number
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 07-13-2006, 04:06 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

This always happens, I have an issue, I spend 6 hours on it, then post it, after I post it, 10 minutes later I find the problem. Software conflict. Case closed.
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.