SCSI device driver? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2006, 08:59 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default SCSI device driver?

i just got given an old ish RAID mobo with intel III + win98

so i installed a ripped n modded winXP pro when i start up the onlt things i have left with no drivers was

ADAPTEC < i think as im not at the machine now i cant check

"ADAPTECH SCSI DEVICE processor device" this is the error i get under device manager there is nothing with out driver, and at the mometn there is only one HDD plugegd in and that in the IDE slot not the RAID and a DVD reader plugged also into the IDE..what does this mean and what do i need or what even is this device?
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 12-20-2006, 07:45 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

bump

edit:
p.s:
I have 1 Hard Drive plugged into the IDE port, not the raid and one DVD-ROM also plugged into IDE. I'm also having trouble having more than one IDE hard drive. The bios will not detect any other hard drive connected to raid or IDE

the motherboard I am using is an ABIT BX133 Raid
http://www.ocworkbench.com/hardware/...33/bx133p1.htm
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 12-20-2006, 09:36 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Sounds like the SCSI/RAID controller is needing some drivers. Is there a card plugged into one of the PCI slots?
Win2kpatcher is offline  
Old 12-20-2006, 10:19 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

yeah there is an enthernet pci card (d link) working and fully tested, a PCI working and fully tested soundcard, and one agp, graphics card. Fully working and tested.

It's just the hard drive I can't get to work, a secondary one anyway. The master works fine
__________________
snypercore is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.