script error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-10-2004, 08:24 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 65
Default script error

unable to open norton one button checkup or microsoft baseline analyzer. receiving following error messages. - "an error has occurred on this script on this page


line: 49
char: 4
error: object doesn't support this property or method
code: O
URL: file // C:Program Files |Microsoft Baseline Security Analyser\ new version.
html

do you want to continue utilizing scripts on this page?
yes/no
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
your current security settings prohibit running active x controls on this page. as a result, the page may not display properly".
__________________

norco1 is offline  
Old 10-11-2004, 01:39 AM   #2 (permalink)
ID.10T
 
ohGrFreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Midwest in tha houzze
Posts: 1,657
Send a message via AIM to ohGrFreak Send a message via Yahoo to ohGrFreak
Default

and what happens when you click yes? it should just let you do what you were trying to do.
__________________

__________________
ohGrFreak is offline  
Old 10-11-2004, 12:12 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 65
Default

nope - it doesn't.
norco1 is offline  
Old 10-11-2004, 12:33 PM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

go to internet settings and deselect "notify me of errors" or something like this
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-11-2004, 12:40 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 65
Default

it has been deselected.
norco1 is offline  
Old 10-11-2004, 05:50 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

you are probably missing the XML parser.
Please download a new copy from the location below, install it and run MBSA
again (you don't need to reinstall MBSA after reinstalling the parser):

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=16533
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 10-11-2004, 09:02 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 65
Default

i did in fact install msxml.msi. what do you mean by ' run mbsa'?
norco1 is offline  
Old 10-11-2004, 10:00 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

ignore the last part. reinstall the xml parser. MBSA is microsoft baseline security analyser. If reinstall of xml parser doesn't work, run MBSA again after reinstall of XML parser.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.