Screen zoomed in after video driver install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2006, 05:00 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 26
Default Screen zoomed in after video driver install

Hi all.

I'm having a problem I can't figure out.

I have a Radeon 9000 video card.
After I install the ATI drivers for my card, the screen is all zoomed in. When I move the mouse to the side of the screen, it auto scrolls over to show the rest of the viewing area. I've tried using backdated drivers and still the same thing. Also have tried Omega drivers. Same thing.


Any clues?
__________________

hammyham is offline  
Old 12-19-2006, 05:03 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

have you checked the resolution? it might have gone down to 640x480.

Also might have to go into ATI settings and look for the screen positioning section and try moving it so it doesnt fold over on it self.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 12-19-2006, 05:24 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 26
Default

It's not my resolution. I've got it at 1024 by 768 but the screen is zoomed in and looks like it's at 800 by 600.

I don't see any controls for screen position or anything.
hammyham is offline  
Old 12-19-2006, 05:51 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

see if you can find ATI display adjustment settings in the ATI control panel.

Also what happens if you lower the resolution to 800x600? or 640x480? does your monitor support 1024x768?

When you installed the drivers did you make sure to uninstall the old ones? You could try this it`ll uninstall your drivers completely and then try reinstalled the new ones:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275

Also to use the ATI catalyst control center you need .net framework here's a link for information and where to get it:
http://support.ati.com/ics/support/d...asp?deptID=894
__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.