screen shots? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-30-2005, 06:30 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default screen shots?

how do you take screen shots of your computer?
__________________

SteveGTA is offline  
Old 04-30-2005, 06:39 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2,538
Default

which OS?????????????????????????????????
__________________

horndude is offline  
Old 04-30-2005, 06:39 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 286
Default

press "prntscrn" button located next to your "scroll lock" button.

Then go to "paint" or any other photo software .. Edit > Paste> remember to save as a jpg or somthing or somthing but bmp. or itl be too big.
__________________
foreverxyoung is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.