Screen-Saver Problem/Extra Process Running - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 10:27 PM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

check add/remove
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-08-2005, 10:37 PM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 163
Default

Right, I did check the box and have Hijackthis remove the entry. However, the next time I booted my computer I ran Hijackthis again and the entry was there again!
__________________

__________________
Dell XPS 420
Core 2 Quad Processor Q9300 (2.50GHz 1333FSB) with 6MB cache
4GB DDR2 SDRAM at 667MHz
256MB Radeon ATI HD 2600 XT
Western Digital 7200 rpm 500GB SATA HDD w/ 16MB DataBurst Cache
Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
Dell 2408wfp LCD
6X Blu-ray and 16X DVD+/-RW
Altec-Lansing THX certified 5.1 ADA995 Dolby Digital Speakers
Vista Home Premium
fifreak3 is offline  
Old 11-08-2005, 10:42 PM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

go to start, run, type services.msc and look for hp updater service. if you are not sure, post a screen shot of it
__________________
Osiris is offline  
Old 11-08-2005, 11:57 PM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 125
Default

thee are 3 files for the software update that might be doing it. They are :
hpwuschd2.exe
hpwuschd.exe
hpcmpmgr.exe
__________________
\"Beware of computer programmers that carry screwdrivers.\"
Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ; Mainboard : Intel D845PEBT2
768MB DDR-SDRAM ; NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X
WD(C))56GB (2.5GB, 5% Free Space) ; WD(D)112GB (1.4GB, 1% Free Space)
WD(E)112GB (364MB, 0% Free Space) : WD(G)37GB (625MB, 2% Free Space)
WD(H)75GB (16MB, 0% Free Space) ; Creative SB Audigy LS
Linksys LNE100TX
\"Must master the google young one\"
cook is offline  
Old 11-09-2005, 06:35 AM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

stop are all 3 or disable
__________________
Osiris is offline  
Old 11-10-2005, 02:01 AM   #26 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 163
Default

Even after removing all 3 of those entries the HP updater was acting funny. Oh well, I finally just decided to uninstall it and then reinstall it. It seems to be working fine for now. Hopefully it won't start acting up again!!
__________________

__________________
Dell XPS 420
Core 2 Quad Processor Q9300 (2.50GHz 1333FSB) with 6MB cache
4GB DDR2 SDRAM at 667MHz
256MB Radeon ATI HD 2600 XT
Western Digital 7200 rpm 500GB SATA HDD w/ 16MB DataBurst Cache
Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
Dell 2408wfp LCD
6X Blu-ray and 16X DVD+/-RW
Altec-Lansing THX certified 5.1 ADA995 Dolby Digital Speakers
Vista Home Premium
fifreak3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.