Screen Capturing Software.. anyone know any good ones ? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2006, 05:31 AM   #11 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default

all this software your givin me is very weird and hard to use it must be me.. im going to ask the Technician at school to see if i can lend it
__________________

NayNay1991x is offline  
Old 05-20-2006, 06:50 AM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

keyloggers are easy to use as ive got one.

Basically it logs every press and automatically takes screen shots every so often.

Ok it might be taking aload of screen shot when it doesnt need to but at least you can scan through to make sure people are actually working etc!
__________________

jonny_uk is offline  
Old 05-20-2006, 12:28 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

http://www.007software.com/
__________________
Osiris is offline  
Old 05-20-2006, 12:38 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Its pricey but very good

http://www.softpedia.com/get/Securit...stigator.shtml
__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Old 05-20-2006, 01:18 PM   #15 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default

bruce i downloaded that link you gave me and when i was installing NOD32 found it harmful... i dont think nod32 lies either

NayNay1991x is offline  
Old 05-20-2006, 05:27 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

well it is a spy monitoring program, thats probably why nod is stopping it, which is good. Nod's a pretty aggressive AV, it was blocking remote record on my MCE box too.

last time i played with that prog I had AVG, gotta try D'ling it with nod now.
__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Old 05-20-2006, 06:31 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Send a message via AIM to Dr. Who? Send a message via Yahoo to Dr. Who?
Default

Hey, I've got just the thing:

TimeSnapper.

it is a SUPER program that takes a screenshotevery x amount of seconds. What I did on my LAN network is I put TS on all of the computers, set the output folder as a hidden one on the HD, and then made the output a shard document. To make use of this shared document, run the Network Setup Wizzard in the control pannel. Turn on file/printer chareing for all computers. Then find out the IP of each computer. to do this, go onto each computer and bring up the runbox by going to start>run. then type cmd. then type ipconfig/all. The line htat says "ip address" is the number you write down. then when finished, (and when the output folder is a shared doc), go into internet ex and type in \\xxx.xxx.xxx.xxx "x's" being the ip address.



here is time snapper

http://www.timesnapper.com/index.html
Dr. Who? is offline  
Old 05-20-2006, 06:39 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Here's aother option, and it's free too

http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-18531.html
__________________

__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.