SBS 2003 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2007, 10:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Default SBS 2003 problem

So I'm setting up this SBS server for a friends company, and I can't get it to pass through its internet connection. We've configured it to handle DHCP, so it assigns IP's to computers, it gets its own IP from the router connected to one of its NIC's. So it has 2 nics in the server, one has a direct connection from the router, the 2nd nic goes out to the switch with all the workstations on it. The workstations get IP's just fine from the server, but if you try to ping the router from one of the workstations it doesn't make it back through the Server. What am I missing??

The server also has DNS running on it... The server itself can get out to the internet, but none of the workstations. I know theres some specifics i've left out, some on purpose, but ask if you want to know where I've configured some things.
chairbornranger is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.