saved passwords in IE - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-02-2007, 10:32 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan, US
Posts: 92
Send a message via AIM to WeirdClayJisKOO Send a message via MSN to WeirdClayJisKOO Send a message via Yahoo to WeirdClayJisKOO
Default saved passwords in IE

i am trying to get into a site i used a long time ago when i used IE as my default browser. since then i have changed e-mail so many times i can't even remember, and i can't for the life of me remember my password. I know that in FX you can easily find a list of all the passwords that are saved, and actually see what the password is. the password is saved in ie, so i can obviously still get onto the site, but i am trying to use ie as little as possible since i have discovered the beauty of FX. so is there any way to see what the password is like you can in FX, or by going into some IE directory?

this is my personal computer, and i am the only person who uses this user (thats why there's a guest account) so please trust me and don't think i am trying anything mechivious.

thanks!
__________________

WeirdClayJisKOO is offline  
Old 02-03-2007, 12:41 PM   #2 (permalink)
Neowin.net
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 633
Default

this should do the trick... www.nirsoft.net try the protected storage passview
__________________

ECTech is offline  
Old 02-03-2007, 01:25 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan, US
Posts: 92
Send a message via AIM to WeirdClayJisKOO Send a message via MSN to WeirdClayJisKOO Send a message via Yahoo to WeirdClayJisKOO
Default

thanks, thats exactly what i need. is it supposed to just show everything when it loads up, or do i need to tell it where everything is saved. also, will it work with windows vista?
__________________
Acer Aspire 5102WMLi
Windows Vista Ultimate x64
AMD Turion 64 x2 TL50 (1.6 GHz, 512KB L2 cache)
ATI Radeon Xpress 1100
120GB 4200rpm PATA HDD
1GB DDR2 (support dual-channel)
WeirdClayJisKOO is offline  
Old 02-03-2007, 06:29 PM   #4 (permalink)
Neowin.net
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 633
Default

no problem

just install it and open it, thats it. its very user friendly. i doubt it works with vista. but ya never know...
ECTech is offline  
Old 02-03-2007, 10:13 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan, US
Posts: 92
Send a message via AIM to WeirdClayJisKOO Send a message via MSN to WeirdClayJisKOO Send a message via Yahoo to WeirdClayJisKOO
Default

alright thanks
__________________
Acer Aspire 5102WMLi
Windows Vista Ultimate x64
AMD Turion 64 x2 TL50 (1.6 GHz, 512KB L2 cache)
ATI Radeon Xpress 1100
120GB 4200rpm PATA HDD
1GB DDR2 (support dual-channel)
WeirdClayJisKOO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.