Running a Fullscreen Game In A Window - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2006, 09:01 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 218
Default Running a Fullscreen Game In A Window

Hi, is there any way to run a full screen game, namely Red Alert 2, in a window rather than full screen. Bear in mind that there is no option to do this in the game options. Thanks

~shando
__________________

Shando is offline  
Old 08-16-2006, 09:23 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

as far as i know the game needs to have the "run in window" option to be able to do that. if your lookinig for a way to minimze the game quick just hit the window button on your keyboard.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-16-2006, 11:19 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

Virtual PC would probably work, but that's a little expensive. Generally speaking, there's really no easy way.

Dan
dipique is offline  
Old 08-16-2006, 12:48 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 218
Default

I actually have Virtual PC, but I don't want to install windows Xp again just to play one game in a window. Are there any other ways you can think of?
Shando is offline  
Old 08-16-2006, 01:26 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

well what are you trying to do by running it in a window, like what do you want the game to run in a windows and not full screen ?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-16-2006, 01:38 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 829
Send a message via ICQ to Jam3s-Zer0 Send a message via AIM to Jam3s-Zer0 Send a message via Yahoo to Jam3s-Zer0
Default

In some games you can add -w in the target line.
Jam3s-Zer0 is offline  
Old 08-16-2006, 02:12 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 218
Default

I tried the -w thing, and it didn't work
Shando is offline  
Old 08-17-2006, 08:28 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 13
Default

sometimes -window works if -w doesn't.
techwannabe is offline  
Old 08-17-2006, 08:38 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Try setting the compatibility settings.
__________________

talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.