rundll32.exe error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-18-2008, 03:48 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default rundll32.exe error

Hello fellows, everytime I click on the clock on the bottom right corner of the screen the following pops up:

http://i289.photobucket.com/albums/l...rrorscreen.png

The clock still shows but the error message above always come up before that. Can someone tell me how to fix it? Thank you.
__________________

JapanArmyman is offline  
Old 05-18-2008, 05:31 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: rundll32.exe error

You need to do a repair install of XP.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-19-2008, 12:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default Re: rundll32.exe error

try to do a virus/spyware scan. I recommend you:

Antivirus: AVG Free - Download AVG Anti-Virus Free Edition for Windows XP and Vista

and

Anti spyware: Ad-Aware 2007 - Reviews and free Ad-Aware 2007 downloads at Download.com

also if this does not work try repair as Makaveli213 or full reinstall.
Ripman is offline  
Old 05-19-2008, 01:18 PM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: rundll32.exe error

We have a much better spyware method used on the forums here.

http://www.techist.com/forums/f51/sp...osiris-165828/

Osiris's guide to spyware removal. Post your Hijack this log in the Analyze area.

http://www.techist.com/forums/f70/

Osiris or someone else will be along to analyze the logs and assist you.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-24-2008, 04:46 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Default Re: rundll32.exe error

Thank you Mak and Rip, I'll try as you suggested now thanks
JapanArmyman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recurring BSOD Kritikal Hardware Repairs and Troubleshooting 5 05-07-2008 09:28 PM
ERROR: Initialise3DEnvironment lazer_viking New Systems | Building and Buying 2 03-13-2008 07:26 PM
Possible Corrupted/Infected Files. xXxexpertxXx Viruses, Spyware and Malware 11 03-12-2008 01:18 AM
cant reinstall OS, error showing up! Wildside Microsoft Windows and Software 17 03-12-2008 12:41 AM
Can someone help me interpret the BSOD error messages please? soarwitheagles Microsoft Windows and Software 10 02-24-2008 09:16 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.