Rundll32 Error!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-07-2007, 07:53 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default Rundll32 Error!!!

Long story short....

I think my rundll32 process is corrupted, maybe from virus, but it is SERIOUSLY slowing down my computer and just recently started freezing my computer upon startup.

I don't have my xp cd
(Got to scratched up)

So no i cant do a repair, but i was thinking maybe i could repair it some other way?

I mean i can just end the process, but from what ive heard i need it for certain programs, it is essential to xp.

Ive also researched that it is possible to get a virus, so ill be doing 3 DEEP scans tonight to try to find the nasty booger.

As i said before, im not completely sure its rundll32, but when i end it my computer stops having problems and my computer actually finishes loading up.

Thanks,
Alexsabree
__________________

alexsabree is offline  
Old 03-10-2007, 09:41 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

any luck on this yet?
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.