Rundll - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-04-2004, 08:56 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 81
Default Rundll

get this whenever i boot up my comp,

Error loading C:\windows\system32\bridge.dll
The specified module could not be found.


How to fix it?

Thanks.
__________________

yandaoben is offline  
Old 11-04-2004, 09:13 AM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

First I would run online virus scan (see my sig)
closely followed by a HiJack this.
followed by spyware removal tools (see Sig)

bridge.dll seems to be spyware-related.
__________________

ADZ is offline  
Old 11-04-2004, 01:55 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 87
Default

bridge.dll is a spyware program loacted in...

C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\bridge.dll

You can delete this file and the ''Bridge.ini.''

If you gots trouble removing this file, either it is in use or you cannot locate it, download a proggie, something like HiJackThis allowing you to kill the process and delete it.

Also, goto Start > Run > and type ''msconfig'' and goto the far left tab named 'Startup' and uncheck anything suspicous or ''bridge'' maybe even listed there.

Good Luck fellow Techie!

ZED
__________________
\" When those two tracks fit together to make the perfect harmony and the adrenaline of the crowd makes you fall to your knees, making your eyes water because your caught up in the moment.... thats when you know you are a real DJ \" - DJ Dayle
ZËÐ is offline  
Old 11-04-2004, 01:59 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 87
Default

Oh btw, if u unchek anything similar to 'bridge' in MSCONFIG on the startup tab, Windows wont even attempt to load this program, therefore, removing the ...

''Error loading C:\windows\system32\bridge.dll
The specified module could not be found''

...message that appears on startup.

Good Luck
__________________
\" When those two tracks fit together to make the perfect harmony and the adrenaline of the crowd makes you fall to your knees, making your eyes water because your caught up in the moment.... thats when you know you are a real DJ \" - DJ Dayle
ZËÐ is offline  
Old 11-05-2004, 12:53 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 81
Default

Think ive got it fixed, ran a few anti spyware scans and removed it frm my startup list, thanks guys.

Btw, my adware has problems... says sth bout "error while loading the Ad-aware reference-file." then when i try to update it, it stops at 5%... Reinstall?

Thanks.
yandaoben is offline  
Old 11-05-2004, 01:07 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

Yup, reinstall adaware.Try to have atleast two anti-spyware in your system ,with the latest updates.
Your computer would be more secure from spyware.
__________________

intercodes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.