is this risky? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2005, 04:30 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default is this risky?

swaping cpu's. is that dangerous?
__________________

2fast4u is offline  
Old 12-27-2005, 04:32 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

as long as its the same and you are not rough and the speed isnt greater than what the mobo can handle. Is there something wrong with it?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 04:34 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

well i want to switch a p2 with a p3 and put the p2 in where the p3 was and put the p3 where the p2 was.... u think my p2 mobo will handle the p3?
__________________
2fast4u is offline  
Old 12-27-2005, 04:36 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what socket are they both?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 04:37 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

i dont know, how can i tell?
__________________
2fast4u is offline  
Old 12-27-2005, 04:42 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I doubt that you can do it....the pin array will be different....how many pins do they each have?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 04:51 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

i dont know, i didn't take them out yet
__________________
2fast4u is offline  
Old 12-27-2005, 04:59 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

how do i find out if it will work before i take them out?
__________________
2fast4u is offline  
Old 12-27-2005, 05:01 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

do a search for socket type on the p2 and p3
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 05:08 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

wut do i search?
__________________

__________________
2fast4u is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.