Restart load help ; ; - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-10-2004, 05:59 PM   #1 (permalink)
AzN
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 97
Default Restart load help ; ;

need some help here ; ;
i'm fixing my cousin computer and i kinda clean it from virus and spyware etc then i updated her comp all of a sudden when it ask me to reboot after update it did a scan on C: Drive and i think it wipe my harddisk but im not sure cause when i restart the pc it keeps going to the loading screen then restart back and forth, does anyone know whats wrong or how i can fix this besides reformating the HD??

thx sorry for the double post ; ; posted in wrong section
__________________

AzN is offline  
Old 09-10-2004, 08:38 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

I take it that it is xp and you updated to sp2?
__________________

derrmc is offline  
Old 09-10-2004, 10:14 PM   #3 (permalink)
AzN
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 97
Default

hmm yea i think.. its w/e that win update install from auto-updater but not sure.. why is it bad? and how can i fix it?
__________________
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz
  • EVGA E758-A1 3-Way SLI (x16/x16/x8) LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard
  • EVGA 01G-P3-1281-AR GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16
  • OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
  • CORSAIR CMPSU-1000HX 1000W ATX12V 2.2 / EPS12V 2.91 SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified
  • Noctua NH-U12P SE2 120mm SSO CPU Cooler
AzN is offline  
Old 09-10-2004, 10:32 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

Quote:
Originally posted by AzN
hmm yea i think.. its w/e that win update install from auto-updater but not sure.. why is it bad? and how can i fix it?
keep hitting f8 as it's booting-go into safemode, when windows loads, go to control panel add/remove programs- uninstall sp2
derrmc is offline  
Old 09-11-2004, 12:11 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

ps, do not install another service pack until they release sp3.1
derrmc is offline  
Old 09-11-2004, 05:16 AM   #6 (permalink)
AzN
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 97
Default

ok thx for the help gonna try this out
__________________

__________________
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz
  • EVGA E758-A1 3-Way SLI (x16/x16/x8) LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard
  • EVGA 01G-P3-1281-AR GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16
  • OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
  • CORSAIR CMPSU-1000HX 1000W ATX12V 2.2 / EPS12V 2.91 SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified
  • Noctua NH-U12P SE2 120mm SSO CPU Cooler
AzN is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.