replacing copied xp install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2003, 02:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default replacing copied xp install

I'd like to replace a questionable XP install with a valid copy and product key.

Can I just buy XP Pro upgrade and do a re-install?

Thanks!
__________________

creditguy is offline  
Old 05-28-2003, 02:38 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

You should be able to do that with no problem. What makes you question your copy of XP?
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 05-28-2003, 02:42 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default

let's just say I have good reason...
creditguy is offline  
Old 05-28-2003, 02:48 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Hi Credit Guy,,,

Hope your not like,,, the Taxman,,,, *grumble grumble*,,,

any how ,, follow the link,, will save you time and effort,,, easily done,,


http://techupdate.zdnet.co.uk/story/...134680,00.html

cheers,
__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 05-28-2003, 02:57 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default

Nope. Not nearly as evil as the Taxman... Just a plain old, hard-working salesman...

Thanks for the tip. That's awesome!!
creditguy is offline  
Old 05-28-2003, 07:01 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 7
Default

Quote:
I'd like to replace a questionable XP install with a valid copy and product key.

Can I just buy XP Pro upgrade and do a re-install?

Thanks!
It all depends. Was there a ligitimate OS on your computer before you installed the illigitimate copy of XP upgrade? If not then you must purchase a full version of XP to be legal. Otherwise yes you can do that. Actually all you need to do is replace the authentication code in the OS and then do an activation (See MS KB article 328874). This way you don't have to do a full reinstall.

-al
Albion is offline  
Old 05-28-2003, 11:20 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

Al-
Nice reference to the MS Knowledge Base, wish more people used it.
Question for you though do you have an MCP #?
If not let me know I might be able to get you a Special number so you can access special parts of the microsoft website.
__________________

__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.