Remote Desktop. - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-17-2006, 01:10 PM   #31 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I'm behind a router. everybody else I remote assist is not (maybe one guy is). have you friend hook his computer directly to the cable modem and try it
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-17-2006, 01:40 PM   #32 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: /home/jason
Posts: 3,056
Send a message via AIM to Jayce
Default

Quote:
Originally posted by EricB
I'm behind a router. everybody else I remote assist is not (maybe one guy is). have you friend hook his computer directly to the cable modem and try it
Quite frankly I see that as pointless. There's got to be a way to bypass the router, otherwise this program is sh*t.

Thing is, the one person I want to use this program with, they use a wireless internet connection... so with them, we're not getting around the router, period.
__________________

__________________
There's no place like /home.
Jayce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.