remote desktop - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2005, 02:32 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 26
Default remote desktop

I have a couple questions about Remote Desktop.
1) Is there a way that I can Remote Desktop to another machine and take over their accounts Desktop? I've seen it done, but I don't know what kind of software/commands this requires.
2) Is there a way that two Computer users can be logged into the same machine at once as you can on Linux machines? Say the user "John" is logged in locally, and another user "Bill" wants to login remotely.
__________________

crypted is offline  
Old 02-05-2005, 07:54 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Download VNC Viewer
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-05-2005, 01:49 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

^^^

VNC is the way to go, i use VNC on my network. Perfect when im upstairs ready to go to bed and forget something on my basement PC
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.