Remote Assistance - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-29-2006, 10:23 AM   #1 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Unhappy Remote Assistance

Hi does anyone here know how to make the default 30days open connection in RA longer say 1year or something?
__________________

Yek is offline  
Old 08-29-2006, 11:07 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

the most you can set it for is 99 days....right click on my computer go to properties click the remote tab then click the advanced button. and you will see the option in there.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-29-2006, 11:10 AM   #3 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Default

it says the maximum expiry time is 30 days - set lower that 30 days
Yek is offline  
Old 08-29-2006, 11:14 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

if you scroll the numbers it has 1-99 for days that it can stay open
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-29-2006, 11:26 AM   #5 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Default

yes but when i click ok/apply it says that ^^^
Yek is offline  
Old 08-29-2006, 11:43 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

ah lol, guess not, up to 99 only works for hours and min. if you need it open longer try real vnc or tight vnc
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-29-2006, 11:45 AM   #7 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Default

real vnc?
Yek is offline  
Old 08-29-2006, 11:50 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

http://www.realvnc.com/download.html

yeah they even have a free edition never tried the free one tho only the enterprise which is pretty good
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-29-2006, 12:08 PM   #9 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Default

how d u use it?
__________________

Yek is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.