Registry issue? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2008, 08:05 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
KSoD's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Registry issue?

No this is not normal behavior. Maybe a repair install? You can also try FileMenuTools. But that might not help you.

I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 1.2 patch dario03 PC Gaming 34 08-29-2008 01:42 AM
I'm looking for registry software chriscb Microsoft Windows and Software 10 01-10-2008 04:32 PM
Mother's comp is infected with spyware/malware viralmalice Viruses, Spyware and Malware 13 07-05-2007 11:41 AM
Weird IE7 Issue reubix Microsoft Windows and Software 1 05-02-2007 01:54 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.