reformatting Win98 - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2005, 12:12 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Bah. Damn the world. I got my OS back but the icons are still larger than normal, I still can get only 2 or 16 colors and I still cant change my screen resolution. Before it ****ed up it was 800x600 but now its 640x480.
__________________

__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 09-13-2005, 12:14 PM   #22 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

You should install display drivers.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2005, 12:31 PM   #23 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

I'm not exactly sure where to start
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 09-13-2005, 12:33 PM   #24 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Do you know what graphics card you have?
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2005, 12:34 PM   #25 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Yeah
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 09-13-2005, 12:39 PM   #26 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Go to the manufacturers website and get the drivers.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2005, 02:32 PM   #27 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Not working. I just reformated again and named my drive. It then asked gave this prompt:

C:\>

What do I put in? I tried setup, setup.exe, debug, but they dont do jack.
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 09-13-2005, 02:40 PM   #28 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

get to your cd drive and enter setup

prolly

d: <enter>
setup <enter>
office politics is offline  
Old 09-13-2005, 06:44 PM   #29 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Well I got windows back up again and it still looks like ****. 16 colors only, smaller screen resolution and ****. I cant figure out how to fix the damn thing. I dont think formatting the C drive again would do anything.

EDIT: I have discs containing the drivers I need by the are not wanting to install for some reason. I dont know if having the driver for the graphics card installed on it would give me the option to have 32 colors again or not. Even if it did I doubt it'd fix the screen resolution.
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 09-13-2005, 06:52 PM   #30 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Like I said before, go to the website of your graphics card manufacturer and download the driver for your graphics card.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.