Reclycing Bin gone Wack! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2006, 01:44 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 44
Default Reclycing Bin gone Wack!

last week I dumped alot of things in the recylcing bin. Yesterday i did the same. when i open the recylcing bin it appears empty, although 50+ items were put in there. when i press empty it says "do you really want to empty these 45 item?" I press "Yes" and click on empty reclycle bin and the same message appears. I do not know how to fix this. and I am afraid that the files I put in the recylcing bin aren't being deleted and are using space on my harddisk. Why do I think this? Last week I had 2G left. 2 Days ago I had 1.7G. This current moment 987MB. help will be appreciated. Thank you.
__________________

__________________
-Filya Baranov
Filya_Baranov is offline  
Old 07-01-2006, 03:27 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Log into safe mode and try again.
__________________

talldude123 is offline  
Old 07-01-2006, 08:09 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Enable "Show hidden files and folders" in "Folder options". Just open up the bin click on options then folder options.
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 07-04-2006, 02:41 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 44
Default

Hidden files are already enabled
__________________
-Filya Baranov
Filya_Baranov is offline  
Old 07-04-2006, 05:03 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

download and run ccleaner and see what happens
__________________
Osiris is offline  
Old 07-06-2006, 08:50 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 325
Default

also search for virus
i had a similar problem and it was a virus
caused lots of difficulties it did
__________________

__________________
Athlon 64 3200+
GigaByte GA K8N-SLI
1GB Corsair Select Value
GigaByte 7300GS
80GB maxtor Hard Disk
Samsung Writemaster DVD-RWDL 16x
Thermaltake mambo case w/ 430 PSU
Windows XP Pro
17\" Proview LCD
mophead740 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.