Rebaking A PC - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-11-2006, 09:30 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 95
Default Rebaking A PC

Ok yes im a noob at this So how do i rebake my pc?
__________________

jrh2008 is offline  
Old 10-11-2006, 11:31 AM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

www.howtousethecorrectterms.com (Not a real site)

Anyways, Im assuming you mean reformat and reinstall the OS.
And assuming that you have windows XP, you will need the Windows OS Disc.
And remember to back up important information onto removeable media.
Also, Use google.
http://www.cyberwalker.com/faqs/how-...stall-faq.html
http://reviews.cnet.com/5208-6130-0....ssageID=785595
http://www.columbia.edu/acis/securit.../reformat.html
http://www.daniweb.com/techtalkforums/thread16769.html

Whoa! Look at all them links!
__________________

Ste is offline  
Old 10-11-2006, 05:44 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

I deleted the flippiant posts. try to keep this on a professional level, people.

jrh2008, could you elaborate a little on what you mean? As Ste said, I think you mistyped or used the wrong term. Explain what you're after and we can get you the info you need.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 10-11-2006, 09:08 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

Heh, unless you are talking "rebake" which is done at the manufacturing plant where they intergrate the chips onto the PCB. You can't, if that's the case.
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.