Question about reinstalling - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2005, 06:27 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 47
Question Question about reinstalling

Is it bad too delete my old partition on my hard drive and start a new one and reinstall windows? Will it make my computer slower? Because i did it before and one of my games was slow in some areas, and i thought its because there might be some leftover stuff in my hd after redoing it all. Let me know. Thx
__________________

__________________
Processor: AMD Athlon 64 3200+(1600MHz FSB)
Motherboard: Albatron K8X800 Pro
Memory: 1024 MB DDR400 Dual Channel PC3200 RAM
Video Card: Radeon 9800 PRO 256MB
Hard Drive: 160GB 7200 RPM Hard Drive
CD Drive: 8x DVD+RW Drive
Sound: AC 97 6 channel 5.1 Full duplex digital sound
Case: X-BLADE MID-TOWER CASE: 400w power supply
Monitor: Sumsung 19\" crt syncmaster
DoomPotts is offline  
Old 09-08-2005, 06:28 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Not to my knowledge, I always delete my old partition to make sure I dont leave anything behind on the reinstall, but thats just me. I would suggest it.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-08-2005, 06:29 PM   #3 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Reformatting is always good... It cleans things up a bit.
The reason that your game was probably slower, is probably b/c you didn't match all drivers back to what they originally were. Remember there are a TON of drivers out there. Some of the newer ones aren't always the best for your game.
__________________
brady is offline  
Old 09-08-2005, 06:49 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 47
Default

hmm thats right i dont think i put the new driver disk that i had the first time i installed it, im sure it will fix it thx
__________________
Processor: AMD Athlon 64 3200+(1600MHz FSB)
Motherboard: Albatron K8X800 Pro
Memory: 1024 MB DDR400 Dual Channel PC3200 RAM
Video Card: Radeon 9800 PRO 256MB
Hard Drive: 160GB 7200 RPM Hard Drive
CD Drive: 8x DVD+RW Drive
Sound: AC 97 6 channel 5.1 Full duplex digital sound
Case: X-BLADE MID-TOWER CASE: 400w power supply
Monitor: Sumsung 19\" crt syncmaster
DoomPotts is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.