The question about "RealOne PLayer"??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2004, 11:25 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 100
Send a message via ICQ to LeafLeaves Send a message via AIM to LeafLeaves
Cool The question about "RealOne PLayer"???

Once "RealOne Player"is opened,it will automatically go to search for its home page.every time it willl do it,there is some bored.i have no patient to wait for it every time.i am too no patient to want to smash the machine.
My god.i have to admit the failure .i must forbid its searching .
Must do it.
please give me some help.
thanks a million.

while we have free time,i will invite every friend to have good dinner.
haha.
__________________

__________________
Rome wasn\'t built in a day!
LeafLeaves is offline  
Old 03-11-2004, 12:24 PM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

I would uninstall real 1 player. There are far better players out there like Winamp, that arent Resource hogs and dont have spyware and stupid crap in it.

Just my oppinion...go with WINAMP.
__________________

ADZ is offline  
Old 03-11-2004, 12:25 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 324
Default

look in the options or preferences of the program to see if you can disable that function .. usually under tools or the file menu ..
sunsider is offline  
Old 03-12-2004, 01:56 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

I have Real player for free, I don't have any problem with this, I don't know how you download it?
kopenhagen is offline  
Old 03-13-2004, 03:41 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 100
Send a message via ICQ to LeafLeaves Send a message via AIM to LeafLeaves
Default

ADZ,my friend,i agree with your opinion.Realone player are resource hogs.Everytime Realone player is startup,it will take a long time.and it will still access its homepage. it is too long time to wait for its start-up.I amnot patient person.I also hate that.But the winamp is not good to play the .rm files.Dont you think so ?
__________________
Rome wasn\'t built in a day!
LeafLeaves is offline  
Old 03-13-2004, 03:51 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 100
Send a message via ICQ to LeafLeaves Send a message via AIM to LeafLeaves
Default

kopenhagen,my friend.Could you tell me the realone player you are using where are you download it?
I want to need such Realone player like yours .
__________________
Rome wasn\'t built in a day!
LeafLeaves is offline  
Old 03-13-2004, 04:00 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 100
Send a message via ICQ to LeafLeaves Send a message via AIM to LeafLeaves
Default

MicroBell.i try what you tell me.Can disable the media explorer.at the preferences and internet options,no way to disable the message box "Search for the net web" in the main player.
It is some regret .
__________________
Rome wasn\'t built in a day!
LeafLeaves is offline  
Old 03-13-2004, 08:38 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 100
Send a message via ICQ to LeafLeaves Send a message via AIM to LeafLeaves
Default

i discover windows media player is not bad. it is not a resource hog.Start-up is quickly.i like using it to play songs and audio.But regret, it is not play video frequence.Realy regret.
__________________
Rome wasn\'t built in a day!
LeafLeaves is offline  
Old 03-13-2004, 11:04 AM   #9 (permalink)
m3z
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 81
Send a message via Yahoo to m3z
Default

Quote:
Originally posted by ADZ
I would uninstall real 1 player. There are far better players out there like Winamp, that arent Resource hogs and dont have spyware and stupid crap in it.

Just my oppinion...go with WINAMP.

I second that motion ^^^^^
__________________
Motherboard:Gigabyte GA-8KNXP SATA 8X/4X AGP PRO
Processor:Pentium 4 3.4
Video: NVidia TNT2 RIVA, Sound Blaster Live
Ram: 4 gig of Kingston DDR Ram (3200)
Hard Drive:maxtor x2 120 gig ATA133 w/ 8meg buffer
m3z is offline  
Old 03-13-2004, 09:29 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

Quote:
Originally posted by LeafLeaves
kopenhagen,my friend.Could you tell me the realone player you are using where are you download it?
I want to need such Realone player like yours .
Just go to www.realplayer.com

click the one free
__________________

kopenhagen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.