Question on 3dMark softwares - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-21-2006, 12:50 AM   #1 (permalink)
0tz
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 196
Default Question on 3dMark softwares

Ok I dont know if I posted on the right thread. Anyways, my question is..In getting a 3dMark software, do I need to purchase it? I want to run tests on my pc but when I go to the site, there is two options only. Download the free version but has missing parts or purchase it. And do people here who run those benchmarks really did purchased it?
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3800+ Venice
MSI K8N Neo4-F
Palit Geforce 6200TC 256Mb
2x512Mb SS Corsair Value Select
160Gb Seagate SATA

http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/t...alamandoti.png
0tz is offline  
Old 10-21-2006, 01:10 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

99% of people use the demo,It's only the hard core benching freak's that actually buy it.
__________________

Shumway is offline  
Old 10-21-2006, 01:45 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

Exactly, even the 3dmark scores you see on tomshardware and in magazines are from the demo version. 99% of ppl just don't need anything beyond that.
__________________
Jorsoft is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.