Program just SHUTS OFF? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2006, 09:35 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default Program just SHUTS OFF?

I've had this problem today. I would load a program (I've tried Winamp, Steam, and now ResumeMaker).

In Winamps case: it won't load anymore.

In Steams case: it will load... it would connect and get to the screen of choosing what game you want to play, then promptly exits.

In ResumeMakers case: it will load, I can do some editing. Then when I double-click to open a new window, the whole program shutdowns.

Any ideas?

--

My laptop specs: 1GB ram, XP Pro

--

The only other programs that are running are:

1) GAIM
2) Peer Gaurdian 2
3) AVG Antivirus
4) Netgear (for wireless)
5) Firefox
__________________

M4A1 is offline  
Old 12-20-2006, 09:37 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Strange. I would try restoring it to yesterday or before this problem started occuring and see if you can get off that easy. I always say start with the easiest solution first before wrecking your brain to hard.
__________________

Win2kpatcher is offline  
Old 12-20-2006, 09:52 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

Quote:
Originally posted by Win2kpatcher
Strange. I would try restoring it to yesterday or before this problem started occuring and see if you can get off that easy. I always say start with the easiest solution first before wrecking your brain to hard.
Looks like I can't even get System Restore to start now...
M4A1 is offline  
Old 12-20-2006, 10:34 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

How about in safe mode?
Win2kpatcher is offline  
Old 12-20-2006, 10:43 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

Quote:
Originally posted by Win2kpatcher
How about in safe mode?
Yes, in even safe mode.
M4A1 is offline  
Old 12-23-2006, 09:03 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

Alright, I reformatted my PC.

Now, I'm back on XP, however with no needed drivers installed. I popped in the HP Applications Recovery CD into my laptop, and now it won't autoplay. So, I tried to run this: D:\SWSETUP\APPINSTL\SETUP.EXE which is the setup file. Still doesn't work.

Could I be having the same problem? Hmmm..
M4A1 is offline  
Old 12-24-2006, 12:14 AM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

However, I can now click on System Restore and such. So I don't know if it's the same problem. Before I reformatted, I couldn't even access the System Restore area.
M4A1 is offline  
Old 12-25-2006, 01:35 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

bump
M4A1 is offline  
Old 12-26-2006, 12:00 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 157
Default

Open My Computer. Try to open the CD-ROM drive. What happens?
__________________

__________________
Eagles can soar but weasles don\'t get sucked in to jet engines
RyanS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.