Processes is empty in task manager! Help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2005, 06:22 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to LAKEPEEPLE

I get nothing from both. First I got from regedit that windows needed to give me permission. When I did msconfig, nothing happened.

LAKEPEEPLE is offline  
Old 02-02-2005, 06:36 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
Osiris's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris

You can use this to edit msconfig and the registry if you cant fix the problem.


Osiris is offline  
Old 02-02-2005, 06:52 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady

Beat me to it, Warez Monster, LOL....I knew if it were all three, she needed THAT fix and not something else. I just had to confrim it. And by going to the regedit and msconfig and those coming up missing as well, I was right.

Just because a description fits something to a tee doesn't mean it's always the right one, sometimes you have to dig deeper to make sure it's not just one symptom to another set of problems. Liz
<font size=\"1\"><a href=\"\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 02-04-2005, 06:28 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to LAKEPEEPLE

This didn't work either. Am I in big trouble or what?

LAKEPEEPLE is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.