Processes do not fully load. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2007, 05:28 AM   #1 (permalink)
True Techie
ReikokuKo's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: N/A
Posts: 175
Send a message via AIM to ReikokuKo
Default Processes do not fully load.

I don't know if this is the right section or not for my question (since it isn't really hardware related.)

When I boot up my laptop, it has only 30 processes loaded. 2-5 minutes later, all the rest of them load up. One of them is my network connections, so I have no access to the internet or the local network for a couple minutes after the OS has loaded.

I noticed that when I do a virus/spyware scan, this issue goes away, so it is safe to guess that it is spyware related, but the problem is it keeps recurring.

Any thoughts?

PS. Please move the topic if it is in the wrong section. Thanks

ReikokuKo is offline  
Old 10-05-2007, 07:02 AM   #2 (permalink)
Repeat Offender
superdave1984's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: South Fulton, TN
Posts: 1,980
Default Re: Processes do not fully load.

If you think it it spyware related, go through Warez' guide.
Change the world. Of one person. Today.

If your equation requires either a complex combination of variables to get the desired result OR you can't seem to get the result regardless of the ain't your variables, it's your constant.
superdave1984 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Typical GPU Temp at full load when gaming? pinoy3000 Overclocking and Modding 3 08-30-2007 12:38 AM
Can't load XP pro with Core 2 duo e6750(2) mtslegacy Microsoft Windows and Software 5 08-14-2007 08:48 AM
Can't load XP pro with Core 2 duo e6750 mtslegacy Hardware Repairs and Troubleshooting 2 08-14-2007 12:57 AM
Cant load XP on vista laptop??? Is this true? jdmhotness Laptops and Notebooks 5 08-07-2007 03:37 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.