processes can not be ended - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2005, 12:01 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

hey anybody any ideas today Im sick from this
__________________

__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Old 04-02-2005, 04:24 PM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

hey the problem is getting more complicated I see it more once it happend twice in 5 mins ( the second just after the restart please help)
__________________

__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Old 04-02-2005, 08:27 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 725
Default

I have no idea what s going on, but I'll run through a general list of usuals:
->Run Memtest for 12+ hours
->Run Scan Disk (everything, file system inegrety, the works
->Check drivers and update them if needed, then try downgrading them if upgrading didn't work
->Run a diagnostic suite such as HotCPU for a while

Really sorry I cant help you any more
Good luck.
__________________
AGP won\'t fit in PCI-E... unless you use a really good hammer. ~Trotter
digitaloracle is offline  
Old 04-03-2005, 03:33 AM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

every thing is up to date but.....I have An old Hard disk.. it never just loses data but..... its a bit solw (about 30MB\s) can it be the cause??
About memtest do you think its a RAM issue because after i reinstalled windows it worked fine for a long time so.... what do u think??
__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Old 04-03-2005, 07:20 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 725
Default

The old HDD shouldn't matter unless you have your pagefile on it. As for the ram, it's always a good thing to rule out, problems transferred across reformats would generally indicate hardware issues.
__________________
AGP won\'t fit in PCI-E... unless you use a really good hammer. ~Trotter
digitaloracle is offline  
Old 04-04-2005, 09:08 AM   #26 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

hey read what i did with my hand BECAUSE OF YOU PEOPLE!

http://www.techist.com/showthread.ph...145#post356145
__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Old 04-04-2005, 09:12 AM   #27 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 81
Send a message via AIM to Ropponmatsu
Default

Your computer is running slow because your killing it with so many processes. I suggest uninstalling all unneeded programs, especially things like Realplayer etc... then run Spybot and Adaware to check for any third-party programs that can be slowing you down. If all else fails, reformat.
Ropponmatsu is offline  
Old 04-04-2005, 09:17 AM   #28 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

whA T THE **** ARE U TALKING ABOUT HERE
how do know what im opening or you are talking to some body else virgin techie ;(
__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Old 04-04-2005, 09:23 AM   #29 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 81
Send a message via AIM to Ropponmatsu
Default

Because it says so in your processes, besides you seem like the adolescent type who would use Realplayer. And if your going to base knowledge and experience from post counts then I suggest you go ask for help elsewhere.
Ropponmatsu is offline  
Old 04-04-2005, 09:26 AM   #30 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 229
Send a message via Yahoo to psman
Default

hey hey Im a bit angry here ok
real does not have internet permissin from my firewall so
__________________

__________________
You... Went Beyond
You lost it all.
Why did you go there
psman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.