Problems with Windows - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2004, 07:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via AIM to Nite716
Default Problems with Windows

whenever i reboot my system this thing pops up "error Loading C:/WINNT/image.dll"

Then it says "couldn't find module" someting to that aspect i know its prolly missing cuase i was deleting something the other day and i don't think my head was on straight cuase i think i deleted it and now my computer keeps going into standby randomly while i play a game and sometimes just freezes its pretty messed up... if anyone can help or knows how to get it back plz tell me
__________________

Nite716 is offline  
Old 04-15-2004, 07:57 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,179
Send a message via AIM to Emily
Default

Reinstall Windows.
__________________

__________________
www.upstark.com
Emily is offline  
Old 04-15-2004, 08:02 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via AIM to Nite716
Default

well i would do that but i don't know how would this mean i would have to reinstal EVERYTHING like my whole computer i have no clue how to do this tuff....couldn't i do like a repair or something?
Nite716 is offline  
Old 04-15-2004, 10:04 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

It's almost impossible to "repair" unless you know exactly what files you've deleted. Back up everything on CD's, wipe your HD, and reinstall windows from scratch. All of your problems will be gone.
__________________
Jorsoft is offline  
Old 04-15-2004, 10:06 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

I just search my image.dll, it's in Nero folder, maybe your is corrupted? you need to reinstall it
kopenhagen is offline  
Old 04-15-2004, 10:31 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 228
Send a message via Yahoo to jaun1477
Default

Image.dll is NOT a valid windows file. Download CW Shredder and run to get rid of it.

http://computercops.biz/downloads-cat-14.html
i fogot after you run cw shredder
To delete this message do Next
Goto START and type REGEDIT <enter>
make next tree
HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Windos\Curre ntVersion|Run

On the right you'll find
image REG_SZ rundll32 c:\Windows\image.dll,install

delete image.dll,install
__________________
EL VAQUERO
_________________
amd athlon xp 2400+
1 apacer 256mb unb pc2700 cl2.5
motherboard msi kt4av via kt400a chipset based
1 ??? 512 mb pc2700
1 agp 8x/4x (geforce 4 predator mx4408x)
2 year old 21 magnavox monitor
1 aquos sharp 15\"tv
Seagate 40gb hd
DC Output: 420Watts Total: +5V/0~42A, +12V/0~18A
+3.3V/0~26A, -5V/0~0.8A, -12V/0~1.0A, +5VSB/0~2.5A.
http://img44.photobucket.com/albums/...vantar_gif.gif
jaun1477 is offline  
Old 04-18-2004, 12:37 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 228
Send a message via Yahoo to jaun1477
Default Re: Problems with Windows

Quote:
Originally posted by Nite716
whenever i reboot my system this thing pops up "error Loading C:/WINNT/image.dll"

Then it says "couldn't find module" someting to that aspect i know its prolly missing cuase i was deleting something the other day and i don't think my head was on straight cuase i think i deleted it and now my computer keeps going into standby randomly while i play a game and sometimes just freezes its pretty messed up... if anyone can help or knows how to get it back plz tell me
nite where you able to fix your problem?
__________________
EL VAQUERO
_________________
amd athlon xp 2400+
1 apacer 256mb unb pc2700 cl2.5
motherboard msi kt4av via kt400a chipset based
1 ??? 512 mb pc2700
1 agp 8x/4x (geforce 4 predator mx4408x)
2 year old 21 magnavox monitor
1 aquos sharp 15\"tv
Seagate 40gb hd
DC Output: 420Watts Total: +5V/0~42A, +12V/0~18A
+3.3V/0~26A, -5V/0~0.8A, -12V/0~1.0A, +5VSB/0~2.5A.
http://img44.photobucket.com/albums/...vantar_gif.gif
jaun1477 is offline  
Old 04-18-2004, 09:38 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via AIM to Nite716
Default

yes thx that CW shredder thing worked i haven't played any games yet so ill have to see on that...wether or not it puts my computer on standby randomly or freezes...but other than that thx alot guys
Nite716 is offline  
Old 04-18-2004, 09:39 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via AIM to Nite716
Default

like whenever tha thing started popping up my computer would freeze or go into standby at the most random moments but ill see if it does that hopefully not
Nite716 is offline  
Old 04-18-2004, 09:42 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via AIM to Nite716
Default

no i think i deleted the whole thing cuase i can find it in those folders
__________________

Nite716 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.