problem with messenger - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2006, 02:15 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default problem with messenger

the spacing between some of my contacts is narrower that others. is there any way to fix this?

__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 04-14-2006, 02:17 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

is it the most recent one?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 04-14-2006, 02:29 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

well I downloaded it off the msn site just this morning so I think it is.
__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 04-14-2006, 02:34 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

might be because its in beta, when it comes out finally, they might clean it up a litle..
__________________
Osiris is offline  
Old 04-14-2006, 03:27 PM   #5 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default

yeh are you a beta tester or something ... i know that the windows live messenger beta is still full with bugs that need to be delt with because im a beta tester and when i downloaded it i logged in it was great no problems what so ever when i logged back out next morning i logged back in all my contact were gone...
__________________
http://instagram.com/nay206pug#
NayNay1991x is offline  
Old 04-14-2006, 03:48 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

ya I do beta test a few things. this is the only problem I have ran into so far although I just got wlm today and havn't done alot of fooling around with it yet.
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.