A problem has been detected and windows has been shutdown........ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2008, 07:59 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default Re: A problem has been detected and windows has been shutdown........

yea both are very low as the laptop only goes for around a minute. i also left turned off for 6 hours to ensure was not hot. really have no idea here people :-(
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 03-30-2008, 08:16 AM   #12 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: A problem has been detected and windows has been shutdown........

Search Results

I can only suggest checking out the suggestions at the Microsoft Search site. They may help.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-30-2008, 08:49 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default Re: A problem has been detected and windows has been shutdown........

no but since the laptop wont go past showing the windows loading screen for about 3sec will anything have enough time to heat up? i left the laptop off for 6 hours just to be sure its cool
__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 03-30-2008, 08:49 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default Re: A problem has been detected and windows has been shutdown........

really have no idea here people :-(
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Second PCI card no detected in Windows khairilthegreat Hardware Repairs and Troubleshooting 2 09-22-2007 01:46 PM
Windows Installation Problem ksmarks Microsoft Windows and Software 0 07-07-2007 04:06 PM
Friends new computer problem Sora Microsoft Windows and Software 6 07-02-2007 09:30 AM
No Windows Media Player Detected Shub-Niggurath Internet Software and Browsers 3 05-18-2007 11:18 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.