Problem during SP2 Uninstall - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2005, 08:15 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 544
Default

what shoobieRat is trying to get at is that the bios is not connected to your operating system it is to do with your hardware. you should still be able to get into the bios whether you have an operating system installed or not.

anyway best of luck sorting it out
__________________

fitzjj is offline  
Old 04-04-2005, 08:44 AM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Yeah, if you can't get BIOS to come up, yer futzed. You're in the market for a new motherboard at that point.

Just make sure yer hitting the right key, and during POST, NOT during the Windows startup screen. At that point, it's too late to enter BIOS.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 04-04-2005, 08:55 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 81
Send a message via AIM to Ropponmatsu
Default

I always forget what button to flash my bios is. Just hit F1, F2, Insert, Delete, Home, End and hope your bios flashes. I assume you know what do from there, just set to boot from your CD and you should be fine. I suggest trying to repair your installation first. Then if you don't have anything to back up to delete your current partition and create another.
Ropponmatsu is offline  
Old 04-04-2005, 11:28 AM   #14 (permalink)
mab
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4
Default

hehe, I just figured out yesteray, how to fix it all.
First wife said, she didn't have Recovery CD's, then I asked to look better and she found 3 of them somewhere.
Then just went to Toshiba website and read some stuff from there.
After pressing F12 I was able to choose from menus on Toshiba screen. Unfortunately formatted HD, but nothing else could be done (good thing she only had some pictures I send her from my PC) and then just went clean install of WIN XP )

Oh, what a nice reward I got back lol not to make anyone jealous.

Thank you for your help guys. Thanks a lot
__________________

mab is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.