Problem burning DVD’s - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2004, 07:31 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default Problem burning DVD’s

I am using Nero six on my xp computer. The problem is when it gets to around 80% - 99% it always says burning process failed.

Anyone know what could be the problem?

Thanks
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-03-2004, 07:49 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

There are no error messages until the one above appears everything go great up till that. To be honest I don’t know that while much about my computers specs only that it is using XP Pro, Has a 40 GB hard Drive and has 256MB Ram.
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-03-2004, 08:12 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

on the fly
__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-03-2004, 08:14 AM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

have you tried other brands of CD's?
because I had the same problem with rewrtitable discs.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-03-2004, 08:14 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

how do you do that? = the game is a fps. (my XBox question lol)
__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-03-2004, 08:16 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

yea this the secound type of disk that has done this. hope it not the blanks as i bought 100 of BigPockets. lol
__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Old 09-03-2004, 10:02 AM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 506
Default

Also note that games are copy protected. It is therefore normal for you to have it fail since it is the protection of the original CD.
__________________
My gaming machine:

P4 2.8 GHz
2 X 512 MHz PC3200 in dual DDR mode
Intel D865PERL MOBO
integrated 6.1 MAX audio
Logitech duo MX mouse and KB
ATI RADEON 9800 PRO
zerozero is offline  
Old 09-03-2004, 11:29 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 402
Default

i wasnt trying to copy a game just a dvd. its already a copy but i will give the image file thing ago, thanks
__________________

__________________
PC Specs:


Corsair TX550M ENTHUSIAST 550W
Intel B85, S 1150, DDR3, SATA III, PCIe 3.0 (x16), MATX MoBo
Intel Core i7 4790K, S1150, Haswell, 4 Core 4.4GHz Turbo
16GB (4x4GB) Corsair Vengeance Blue DDR3 PC3-12800 (1600)
4GB MSI GTX970 GAMING PCI-E
960G SanDisk UltraII SSD + 2TB SEAGATE Hard Drive
Windows 10

**Spud**
Spud5437 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.