Preferred Browser? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-22-2004, 05:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 14
Default Preferred Browser?

In this day and age of spyware, spybots, pop-unders and pop-ups....

what internet browser do you use?
__________________

ler329 is offline  
Old 03-22-2004, 05:44 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 509
Send a message via AIM to yashar
Default

STICKIN WITH IE..... WOOOOOOOOOOO
__________________

yashar is offline  
Old 03-22-2004, 06:17 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 99
Default

mozilla
__________________
nomad
nomad is offline  
Old 03-22-2004, 06:20 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Martin's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California
Posts: 1,422
Default

Mozilla Firefox
__________________
Martin's Page of Stuff

I judge you when you use poor grammar.
Martin is offline  
Old 03-22-2004, 06:48 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 568
Default

IE is the best!!!
guess123 is offline  
Old 03-22-2004, 07:00 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 767
Send a message via AIM to Monster00
Default

i use mozilla or Opera. Opera is like mozilla but i think its better because all of your pages are on the top so you dont gotta go down to the task bar if you have more then 1 internet page open. Opera blocks all ads and so does mozilla. The only problem with them is, some of them you cant play videos on so thats y you would need IE. Also if you DL from fileplanet.com a lot, you cant use them since they block pop-ups and in order to DL off of it, its a pop up. SO another reason y you would need IE. But i think there a lot better then IE.
Monster00 is offline  
Old 03-22-2004, 07:17 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 471
Default

Firefox baby, yeeaaah!
subdivizion is offline  
Old 03-22-2004, 09:19 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 113
Send a message via AIM to Tetsusaiga
Default

Mozilla Firefox, really good pop up blocker
Ie didnt work to good for browsing

Firefox can do the tab thing too
__________________
Specs:
P4 3.2ghz @ 3864mhz
1024mb RAM pc2700
2x 120gb maxtor HD
Asus P4P800-S
Albatron nVIDIA GeForce 6800 256mb
19¬Ē SENergy 981 TFT LCD (got it for $500 from my dad\'s work, RETAIL: $880:cool: )
Altec Lansing 5.1 speakers
MOBO upgrade coming soon
Dim Tetsusaiga as Integer
Tetsusaiga is offline  
Old 03-22-2004, 09:33 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
paintballer's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 317
Default

I'm sticking with IE and Google Toolbar
__________________
Athlon 64 X2 4200+
Biostar T-Force 550
2GB Gskill Ram
250GB Western Digital
200GB Western Digital
2 DVD Burners
Apevia 500W PSU
XION Solaris Case
XFX GeForce 8600GT
Hanns∑G HG-191RP 19" 2ms Widescreen LCD
Ubuntu, Windows XP
________________________

Acer Aspire 5570-2609
paintballer is offline  
Old 03-22-2004, 09:35 PM   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 509
Send a message via AIM to yashar
Default

Quote:
I'm sticking with IE and Google Toolbar
OMG hell yes. sept i got yahoo toolbar. same thing tho. all i need is the pop-up blocker. and yahoo is doin a good job of it too.
__________________

yashar is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.