POST sequence not displayed by windows laptop - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-16-2006, 07:32 AM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default

thanks for the reply dude
__________________

rookie1010 is offline  
Old 07-16-2006, 09:53 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Sevenor's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 243
Default

I've checked it out. To see the POST during bootup, enter BIOS (click the F2, F11 or F12 button), and if your Setup Utility is also by Phoenix, go to the Main tab, scroll down and locate the Quiet Boot then disable it. The manufacturer's logo will now be replaced by POST.


Edit: I just realised that the Thinkpad also boot up with IBM logo without POST.
__________________

Sevenor is offline  
Old 07-16-2006, 10:42 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default

cool

thanks dude
__________________

rookie1010 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.