Possible virus... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2003, 07:12 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 18
Send a message via Yahoo to U_X_U
Default Possible virus...

Hi, all..

I'm havinc troubles on a computer at work. I have Win2k pro sp3. Since yesterday, almost every program running on my machine fails to execute at some point giving me a waning like this: "The exe file is corruptes, possible virus." This also happens to my antivirus software so i have no idea what I'm dealing with.
Can you help?
__________________

U_X_U is offline  
Old 06-19-2003, 01:34 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

have you tried restoring your system to a time before this thing happend? it can be done with system restore.
__________________

devlish96 is offline  
Old 06-19-2003, 10:29 PM   #3 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

if u can get online into IE, go to http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp to run an online virus scan.
ADZ is offline  
Old 06-20-2003, 12:16 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 52
Default

hope you have what you need backed up.
__________________
A+ Certified
Network + Certified
MCP Windows 2000 Pro and Server
Microsoft Certified Systems Administrator
kirk1701 is offline  
Old 07-14-2003, 06:34 AM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

well when/if you get it working why dont you install windows to 2 directories (one for backup) but only if you have enough HDD space.
i had to use a backup to replace a corrupt DLL file about an hour before i posted this (C:\Windows\System32\Hal.dll) it wouldnt boot the original windows otherwise
__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-14-2003, 06:38 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

i reccomend if you do want to take my advice and have XP/2000 you should at least have a 20 gig drive or if you have 95/98/me at least 10 gig , im not sure how much space NT takes up though
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.