Is it possible to create a Dell-like restore partition with Norton Ghost 9? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2006, 12:23 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Question Is it possible to create a Dell-like restore partition with Norton Ghost 9?

I would like to have a backup that I don't have to find the CD for, that way if I lose the CD I won't have to worry too much about it. Thank you!
__________________

JimC is offline  
Old 08-10-2006, 12:58 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

yes, create a partition thats big enough to fit your ghosted image on to it. then using ghost store it on that partition and all you have to do is use the ghost boot disk to restore that image if anything goes wrong where you cant boot.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-10-2006, 12:58 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I do that with Acronis
__________________
Osiris is offline  
Old 08-10-2006, 01:26 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3
Default

Quote:
Originally posted by King X13
yes, create a partition thats big enough to fit your ghosted image on to it. then using ghost store it on that partition and all you have to do is use the ghost boot disk to restore that image if anything goes wrong where you cant boot.
That's easy, but what I wanted to do was make it so if I had to I could boot Ghost off of the partition with the image instead of having to get the boot CD (which takes forever to load).
JimC is offline  
Old 08-10-2006, 01:42 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

try acronis its almost the same setup as dell, i deleted my backup partition lol so i created one with acronis.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.