please please help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2005, 04:11 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Hm bummer.
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 08-12-2005, 04:12 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

EricB is right, this is from the Microsoft Knowledge Base:


Microsoft Word does not directly support conversion from Adobe Portable Document Format (PDF). PDF is the format in which documents are saved for viewing and exchange in the Adobe Acrobat Reader and Adobe Acrobat Exchange for Windows.

Note Microsoft does not provide a text converter to convert Word document files to Acrobat (PDF) format. For more information about how to convert Word document files to Adobe Acrobat, contact Adobe Systems Incorporated.
__________________

__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 08-12-2005, 04:13 PM   #13 (permalink)
md
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 45
Default

You can also download them for free trial
md is offline  
Old 08-12-2005, 04:20 PM   #14 (permalink)
md
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 45
Default

i have here a question, we can convert word document or also some content of the web pages to a PDF using pdf converter but
what is the benefit of this program, i mean what the difference between word docuemnt and PDF, it seems they are using the same features
md is offline  
Old 08-12-2005, 04:29 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

PDF makes it possible to send formatted documents and have them appear on the recipient's monitor or printer as they were intended.
__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 08-12-2005, 04:35 PM   #16 (permalink)
md
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 45
Default

but Word document also do the same
md is offline  
Old 08-12-2005, 05:00 PM   #17 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by md
but Word document also do the same
you can make a 300 page pdf document with superior resolution and it will to up maybe 1mb

a 300 page word document will take maybe 75mbs
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 08-12-2005, 05:03 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 530
Send a message via AIM to TheHeadFL
Default

Quote:
Originally posted by EricB
you can make a 300 page pdf document with superior resolution and it will to up maybe 1mb

a 300 page word document will take maybe 75mbs
I dunno about that.... I have a couple 650mb PDFs on my computer (parts manuals for my car).

Not saying I know how big a Word file of the same content would be, but some PDFs (not even thousands of pages either) can get to be very very very large.
__________________
Desktop machine: 2 x Opteron 246, Asus K8N-DL, 2GB PC3200 ECC Reg., XFX GeForce 6600GT, 74gb WD Raptor, 2 x 19\" LCDs, Windows XP x64
Server machine: Intel P4 3.0GHz 2MB EM64T, ECS i865pe, 1GB PC3200, 36gb WD Raptor, Windows Server 2003
Laptop: Dell Inspiron 9100 (Intel P4 3.2GHz 1MB Prescott, i865pe, 512MB PC3200, Mobility Radeon 9700, DVD+R/DL Burner), Windows XP
Linux: P3 450Mhz, 386MB ram, Slackware 10.1 (Running mySQL/Apache)
TheHeadFL is offline  
Old 08-12-2005, 05:12 PM   #19 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

adobe 6 use to be a pain to configure for high resolution and small size, but adobe 7 defaults are a great improvent over 6's customized settings.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.