PhotoShop CS error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2005, 05:43 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 265
Default PhotoShop CS error


Im using photoshop CS.

I sometimes get an error when using the magnetic lasso tool. I will be using it, then suddenly the image will disapear and i will be left with a plain white image, yet the lasso tool is still working. If i double click to join up the lasso tool to where it started, the image i am working on will re-appear. This gets very annoying.

Is my computer running out of memory or something?

My specs are:

Athlon 64, 3200+
1GB ram
Antec Neopower 480watt PSU

Many thanks
AMD Athlon64 3200+
1GB Corsair 400Mhz DDR RAM
Leadtek 6600GT @ 575/1103
Lite-On DVD/RW
480 Watt Antec NeoPower
17\" LG TFT
haGGard is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.