PF in Longhorn huge!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-25-2006, 08:39 PM   #21 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

And that would be why then...
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 03-25-2006, 10:46 PM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

the computer is 228 MB of RAM...that is not enough for XP...how does it run Longhorn???

Set your performance settings so you can experience a faster computer.
__________________

talldude123 is offline  
Old 03-26-2006, 02:17 PM   #23 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default

XP needs 216MB Ram to run so asd talldude ses how does it run longhorn
__________________
http://instagram.com/nay206pug#
NayNay1991x is offline  
Old 03-26-2006, 02:55 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

Quote:
Originally posted by Joeisalsocool
Yea, 49 processes, can we say spyware and or virus?
What? I have 57 procceses right now, is that bad? I don't notice any lag or anything?

Charlie-
Chazzer3 is offline  
Old 03-26-2006, 03:15 PM   #25 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

i have 44.

57 can be justified if you have heaps of things open.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 03-26-2006, 04:12 PM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Chazzer3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: North West, UK
Posts: 449
Send a message via AIM to Chazzer3
Default

I suppose, I have things like Gtalk, iTunes, and I'm using a VAIO at the mo, so a shed load of random Sony things that like to clog up the system!

Charlie -
Chazzer3 is offline  
Old 03-26-2006, 06:51 PM   #27 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

have the thread starter post a screenie of the processes tab. then we can identify which process(es) are eating up the memory. click the processes column header twice to sort the column in decending order; biggest at top.
office politics is offline  
Old 03-26-2006, 07:38 PM   #28 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

this thread is old as dirt
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-27-2006, 10:38 AM   #29 (permalink)
True Techie
 
little_emmynem's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: India BOMBAY
Posts: 155
Send a message via Yahoo to little_emmynem
Default

lol.....have u installed a Longhorn theme???? i have original windows vista BETA 1 .....downloaded from torr***

just go to thepiratebay.org
__________________
Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00 GHZ
ASUS P5LD2 -VM Motherboard
SEAGATE FreeAgent Pro 500GB External HDD
SEAGATE Barracuda 160 GB SATA 7200 RPM
NVIDIA GeForce 8 Series - 8500GT 256MB
ASUS lightscribe Dual-layer DVD burner
SAMSUNG DVD/CD-RW Combo Drive
SAMSUNG 17" LCD/TFT Monitor
SAMSUNG ml-1610 Monochrome Printer
SONY MD RECIEVER
iBall iTower Cabinet with 400W ATX SMPS
TRANSEND 2x1 GB DDR2 667 MHZ RAM
little_emmynem is offline  
Old 03-31-2006, 04:31 AM   #30 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

its down?
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.