Partition Magic Problem - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2004, 10:01 AM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

waynejkruse10,

I had the same problem with using PM in windows 98/ME. It woked fine in XP. I still dont know what might have caused that...

And about your linux post, if you can't find a way to create separate ext3/reiserJFS , then backup stuff , recreate partition table ( with Fat32 and Reiser/ext3 ) install windows followed by linux.

Google search has some links to this PM error, check out...
__________________

intercodes is offline  
Old 12-17-2004, 05:57 PM   #22 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

yeah, ive googled it a few times, ill have another look there. The services you mentioned before are enabled and running. And i dont really want to backup and re-install at the moment. So mabye bye bye linux for a little while.....

Thanks for all your help peoples

Wayne
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.