Panda Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2004, 11:17 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 529
Send a message via AIM to alecjahn
Default Panda Antivirus Rebooting Problem

I currently run Panda Antivirus Platinum 7.(?)

When i try to "scan the whole system" it gets to about 59,000 files scanned, my computer either goes into the blue memory dump screen or just restarts. Before this happens, my GUI/Desktop (what im working on at the moment) all locks up, and my HDD makes some semi-faint, weird buzzing noises.

Is my Hard Drive just screwed, or is this a problem with the program?

Ask if you need more info/specs etc.

Running W2kPro, on a seagate 30gb drive

Thanks in advance.
__________________

__________________
You're the guy from that hamburger train, right?
alecjahn is offline  
Old 03-14-2004, 06:47 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 529
Send a message via AIM to alecjahn
Default

Sorry about the double-post....


Update - I havent gotten the blue screen in a while, now it just restarts. Still makes the noise, tho.

Someone respond! Please!
__________________
You're the guy from that hamburger train, right?
alecjahn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.