Outlook Wont Connect to Exchange Server..... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2006, 08:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 38
Send a message via AIM to Halchka99 Send a message via Yahoo to Halchka99
Default Outlook Wont Connect to Exchange Server.....

Okay guys pretty weird.... basically just setting up a work station for a new customer service rep and as soon as i try to launch outlook to setup exchange i get an error saying unable to connect to exchange server.... This is BEFORE entering any type of info in outlook....

Basically just double clicking on outlook 2003 and as it loads up to the setup screen thats the error message i get.

Any clues?

Thanks guys
__________________

Halchka99 is offline  
Old 05-01-2006, 09:34 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

so i guess you are on a network right?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 05-01-2006, 10:05 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 38
Send a message via AIM to Halchka99 Send a message via Yahoo to Halchka99
Default

yes on a network
Halchka99 is offline  
Old 05-02-2006, 11:39 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 38
Send a message via AIM to Halchka99 Send a message via Yahoo to Halchka99
Default

bump
Halchka99 is offline  
Old 05-02-2006, 04:57 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 28
Default

I would blow away the profile to eleminate any problems with that and if that doesn't work then do a clean reinstall of Office.
kemo099 is offline  
Old 05-02-2006, 05:59 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

This has happened to me before, if you right click on outlook and go to properties.

Check to see if you have a Profile listed. If you do you can delete it and recreate it using the Add button.

By clicking on the Add button you force Outlook to start the email accounts wizard. You can choose "View or change existing e-mail accounts" to see if you have any pre-existing settings.

I would delete all email accounts and start from scratch.

Screen Shot of Email Wizard
HoLoCroN is offline  
Old 05-02-2006, 06:43 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 38
Send a message via AIM to Halchka99 Send a message via Yahoo to Halchka99
Default

okay this only works when im logged in as an administrator (locally) when i log in as the customer service persons profile it still gives me the cannot connect to exhange message.
__________________

Halchka99 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.