Outlook 2007 search - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2007, 01:51 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default Outlook 2007 search

How do you get the search function in Outlook 2007 to work with XP? When I was testing it with Vista it worked great but on XP it doesn't work at all. I already have Windows Desktop Search installed. I've re-indexed my mailbox a thousand times and still nothing. I can't seem to find a solution anywhere.
__________________

lbduballstrs is offline  
Old 01-18-2007, 02:20 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

I have no issues with this. have you restarted your machine and made sure the earch indexer is working?

are you still using Office 2007 Beta?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 01-18-2007, 02:23 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

This is a common problem

I removed WDS 3.0 and installed 2.6. Everything worked as expected: all searches worked without any problems.

I ran Outlook 2007 and, again, it asked me to install WDS 3.0.

Installed WDS 3.0 and the same problem happened: it works inside Outlook 2007, but not outside. It seems I have to choose:

- if I want to search inside Outlook, I need WDS 3.0, but I can't search outside it;

- if I want to search outside Outlook, I need WDS 2.6, but I can't search inside it.
__________________
Osiris is offline  
Old 01-18-2007, 02:46 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default

I'm not using BETA, I have the full version installed. I just ended up turning off the indexing feature on my mailbox and use the old fashion search.
lbduballstrs is offline  
Old 01-18-2007, 04:37 PM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well there is part of the problem. Office 2007 isnt released yet and therefor DS doesnt work with it yet. Wait till after M$ releases it and a new WDS will be released.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 01-19-2007, 09:53 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default

I'm subscribed to MSDN, I do have the full version.
lbduballstrs is offline  
Old 01-19-2007, 09:55 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default

Oh never mind, i see what you're saying.
lbduballstrs is offline  
Old 01-19-2007, 10:36 AM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

I am not saying you dont. I have the Full Version as well. It is just that the Desktop Search isnt optomixed for the final product yet. M$ wont release it till it hits the streets for the public.

But i do find it odd that i am able to use it and not you. I have zipped mine up and uploaded it for you to try. See if maybe my version works for some reason.

http://rapidshare.com/files/12412388...XP-x86-enu.rar
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 01-26-2007, 11:04 AM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 87
Default

Didn't work. I'm doing a reinstall of office now because for some reason, only the subjects of my emails are showing up. The message itself is blank. Weird.
lbduballstrs is offline  
Old 01-26-2007, 11:28 AM   #10 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

It seems that the install went corrupt. Not the first i have heard this. Someone else i know also had a issue with Office just this week and had to do the same measures.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.