Outlook 2003 - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2005, 11:58 PM   #31 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

have your compared the pop3 stmp settings (check every little detail like authentication enabled, username and passwordannd SSL enabled or not) between it and the working computer?

have you in any way modified your CSV file?

you might have a bad email in your inbox at the server. I had the problem once. it would always say receive 5 out of 15 and then it would stop with an error. when I delete the 5th email at the server, it went away. I use incredimail though

http://support.microsoft.com/default...b;en-us;299496
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-23-2005, 02:09 AM   #32 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

all the pop settings are good....

no we havnt touched the csv file....

and it cant be something in the inbox because we unistalled outlook and deleted all the files.....and started fresh and it still come up....
__________________

__________________

Avalanch3 is offline  
Old 09-23-2005, 02:25 AM   #33 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Avalanch3
all the pop settings are good....

no we havnt touched the csv file....

and it cant be something in the inbox because we unistalled outlook and deleted all the files.....and started fresh and it still come up....
did you check to see if their was a bad email on the server?
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-23-2005, 02:37 AM   #34 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally posted by EricB
did you check to see if their was a bad email on the server?
if there was a bad email on the server.....wouldnt the other computers be affected ???
Avalanch3 is offline  
Old 09-23-2005, 03:06 AM   #35 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Avalanch3
if there was a bad email on the server.....wouldnt the other computers be affected ???
True. I still think you should try MS advice anyway. when you uninstall a program it doesn't take away all of it's file maybe something is corrupt in the program file folder. install outlook (from office the 2003 cd) and see if you have the same problem
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-23-2005, 03:08 AM   #36 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

Quote:
Originally posted by EricB
True. I still think you should try MS advice anyway. when you uninstall a program it doesn't take away all of it's file maybe something is corrupt in the program file folder. install outlook (from office the 2003 cd) and see if you have the same problem
um maybe you dont remember this but i just posted it like 20 mins ago...

Quote:
Originally posted by Avalanch3
and it cant be something in the inbox because we unistalled outlook and deleted all the files.....and started fresh and it still come up....
when i say delete all the files...i mean everything.....anything to do with outlook was history
Avalanch3 is offline  
Old 09-23-2005, 03:44 AM   #37 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

problem solved !!!

what we did was...delete every email off the server ... then restart it....it didnt work still....so we uninstalled outlook and reset it up again...

and it was workn....

thanks to those who helped me out
__________________

Avalanch3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.